Acest document cuprinde informațiile despre datele personale colectate de DIALOG CU ÎNGERII SRL (denumit dialog cu îngerii), în calitate de Operator al datelor personale pe care tu (în calitate de Persoană Vizată) ni le furnizezi, pentru activitatea de comerț electronic prin intermediul site-ului dialogcuingerii.ro și a altor tehnologii și unelte asociate prezenței online Dialog cu îngerii.

  1. Ce informații colectăm?

Activitățile de colectare și procesare a datelor sunt guvernate de Politica de Protecție a Datelor.

DIALOG CU ÎNGERII SRL acționează în calitate de Controller al datelor personale pe care tu (în calitate de data subject) ni le furnizezi.

Dialog cu îngerii colectează următoarele informații:

Numele și prenumele, adrese, numărul de telefon, adresa de email, adresa IP, comportamentul pe site-ul dialogcuingerii.ro, interesele tale.

  1. De ce avem nevoie de aceste date?

Avem nevoie de aceste date pentru a va furniza urmatoarele servicii:

Numele, prenumele, adresa și numărul de telefon pentru a factura și livra produsele și serviciile comandate de dumneavoastră. Livrarea se poate face prin mijloace proprii sau prin companii de curierat avizate de noi.

Adresa de email și numărul de telefon pentru a vă ține la curent cu statusul comenzii dumneavoastră, atât din partea dialogcuingerii.ro cât și prin intermediul companiilor de curierat avizate de noi.

Crearea contului dvs pe site-ul nostru și abonarea la serviciile noastre ne facilitează accesul la datele dvs cu caracter personal. dialogcuingerii.ro primeste, de asemenea, și înregistrează pe serverele sale informatii referitoare la adresa IP a dumneavoastră, în scopul de a spori securitatea datelor și a evita cazurile de acces cu rea intenție a site-ului sau serviciilor dialogcuingerii.ro

Informații directe despre paginile vizitate și acțiunile realizate în site-urile Dialog cu Îngerii, prin intermediul informațiilor din sesiunea browser-ului sau cookies, inclusiv informații cum ar fi:

pagina sursa de unde provine vizita

adresa IP a vizitatorului

diverse acțiuni intreprinse în pagină (adaugă la favorite, votează etc) și rezultatul acestora

comentarii publicate pe site-uri

informații furnizate prin intermediul formularelor din paginile site-urilor

termeni de căutare utilizați în site-uri

  1. Ce facem cu aceste informații?

Datele dvs sunt colectate de către de DIALOG CU ÎNGERII SRL cu sediul în Bârgău, Strada Principală, Nr. 79, Maramureș, reprezentată prin Dna Foltoș Flavia Oltea.

Stocarea datelor se face în România, la unul din sediile sau punctele noastre de lucru sau la furnizori agreați, în baza unor contracte de servicii.

 

Dupa caz, datele dumneavoastra personale pot fi impartasite cu anumiti furnizori agreati (curier rapid, servicii postale, servicii folosite de carturesti.ro in vederea efectuarii operatiunilor de livrare, plata, procesare a comenzii, scopuri comerciale si de marketing, etc).

 

Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte dacă:

 

(a) e prevăzut într-o dispoziție legală;

(b) protejează drepturile companiei dialogcuingerii.ro sau ale companiilor afiliate;

(c) previne o infracțiune sau protejează siguranța națională;

(d) protejează siguranța individului sau siguranța publică;

(e) aceste informații sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situații.

 

– în cazul in care activitățile dvs. contravin termenilor și conditiilor statuate de dialogcuingerii.ro, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse și servicii;

– în cazul în care dialogcuingerii.ro fuzionează sau e achiziționată total sau parțial de o altă companie, iar baza de date e transferată noului operator.

– în cazul în care dialogcuingerii.ro devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau a cumpăratorul, baza de date poate fi vânduta, autorizată, tranzactionată doar cu acordul instanței. În cazul in care vor apărea situații menționate mai sus, veți fi anunțați prin e-mail sau printr-un anunț postat pe site-urile dialogcuingerii.ro.

 

  1. Cât timp le păstrăm?

Toate datele personale deținute de noi vor fi păstrate pe perioada furnizării de servicii pe site-ul dialogcuingerii.ro sau pe alte site-uri sau platforme deținute de  de DIALOG CU ÎNGERII SRL plus un an de la închiderea furnizării serviciului.

 

Închiderea furnizării serviciului se poate face:

 

  • la inițiativa Dialog cu Îngerii
  • la notificarea participantului cu privire la decizia de încetare a apartenenței la program.

La expirarea termenului descris mai sus, toate datele personale vor fi distruse ireversibil (cu excepția celor necesare pentru diverse obligații fiscale sau alte obligații legale), iar informații cu caracter ne-personal și care nu mai pot fi utilizate pentru identificarea participantului vor fi utilizate doar ca date statistice, utilizabile agregat în scopuri de strategie.

 

  1. Care sunt drepturile tale?

Dacă în orice moment participantul consideră că orice date personale pe care Dialog cu Îngerii le deține sunt incorecte sau incomplete, acesta are posibilitatea de a cere să vadă aceste informații, să le corecteze sau să fie șterse. Pentru aceasta te rugăm să descarci cererea de aici și să urmăriți instrucțiunile din formular.

 

În cazul în care doriți să formulați o plângere asupra modului în care au fost administrate datele personale, vă rugăm să ne contactați prin email la contact@dialogcuingerii.ro. O persoană responsabilă va investiga plângerea și va lua legătura cu dvs pentru a rezolva problema semnalată.

 

Dacă considerați în continuare că datele personale nu au fost administrate corect conform reglementărilor, puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și puteți formula o plângere către aceasta.